Kops Installatiebedrijf is een officiële adviseur, leverancier en installateur van Solesta 2.0 Zonneboilers.

Kops Installatiebedrijf werkt sinds jaar en dag met aandacht voor detail en kwaliteit. Op die manier leveren wij ruim twintig jaar kwalitatief en betrouwbaar werk. Inmiddels zetten wij nog een extra stap om duurzaam werk te leveren met het oog op de toekomst: wij bieden onze klanten een innovatief en hoogst rendabel zonneboilersysteem, de Solesta 2.0.
De Solesta 2.0 Zonneboiler is een duurzaam systeem dat gebruik maakt van zonnewarmte om uw woning te voorzien van warm water. De installatie van een zonneboiler omvat het aanbrengen van een zonnecollector op het dak en het aansluiten van de zonneboiler voor een bestaande cv-ketel of boiler. De bestaande cv-ketel of boiler hoeft hierdoor niet tot nauwelijks bij te stoken om u van warm water te voorzien. Zo bespaart u aanzienlijk op uw energierekening! Bovendien valt de Solesta Zonneboiler binnen de subsidieregeling ‘Investering Duurzame Energie’ van de Nederlandse overheid.

De Solesta 2.0 Zonneboiler beschikt over een voorraadvat van 100 liter water met een temperatuur van maximaal 85 graden, hiermee kan de boiler tot wel 250 liter voorverwarmd water direct leveren.
Overzicht

Een duurzaam systeem dat u inzicht geeft in uw energieverbruik.

Het Solesta 2.0 zonneboilersysteem past bij deze tijd. Niet alleen is het een duurzaam systeem, zowel op het gebied van energiekosten als wat betreft CO2-uitstoot, ook stelt dit innovatieve systeem u in staat slim met uw energie om te gaan. Middels een aan de zonneboiler gekoppelde app heeft u te allen tijde inzicht in de werking en het rendement van uw zonneboiler.

Collector 18 Heatpipes Plat Dak 2

Snel geïnstalleerd en een hoog rendement.

Kops Installatiebedrijf kan het duurzame boilersysteem van Solesta 2.0 meestal binnen een halve dag bij u thuis installeren. Wij sluiten het systeem snel en vakkundig aan op uw bestaande leidingnetwerk en plaatsen eveneens de benodigde zonnecollector op het dak.
Dankzij het hoge rendement van de Solesta 2.0, waarmee u maandelijks bespaart op uw energierekening, bedraagt de terugverdienperiode van dit nieuwe systeem slechts 6 tot 9 jaar
Vertrouw Kops Installatiebedrijf de installatie van uw zonneboiler toe en bespaar vandaag nog op uw energierekening!
Wilt u nog meer weten over de Solesta 2.0 Zonneboiler? Bezoek dan de website