Solesta zonneboiler Alkmaar

Op zoek naar een Solesta Zonneboiler in de omgeving van Alkmaar? Solesta zonneboilers zijn modern, duurzaam en inventief. De medewerkers van Kops Installatiebedrijf weten alles over deze zonneboilers en hun werking. Laat de installatie van deze zonneboiler over aan de betrouwbare en vakkundige medewerkers van Kops Installatiebedrijf. Met meer dan twintig jaar ervaring in de wereld van installaties, haalt u echte vakmensen in huis.

De zonneboiler is een nieuwe ontwikkeling op het gebied van duurzaamheid en met Kops Installatiebedrijf haalt u echte kenners in huis. Wij hebben ons verdiept in zonneboilers en staan wij in nauw contact met Solesta. Zo weet u zeker dat u de beste zonneboiler in huis haalt, geïnstalleerd door de beste vakmensen.

Solesta zonneboiler Alkmaar

Solesta zonneboiler Alkmaar

Wat kost een zonneboiler?

Wij plaatsen voor u de Solesta 2.0. Een innovatie en duurzame zonneboiler. Deze zonneboiler bestaat uit een zonnecollector die door onze medewerkers op het dak geplaatst zal worden. Daarnaast plaatsen wij ook een opslagvat, onder uw dak. Dit opslagvat is compact en bevat maximaal 100 liter voorverwarmd water. Wanneer het water opgewarmd is, wordt het opgeslagen in het opslagvat. Klaar voor gebruik.

Wanneer u warm water nodig hebt, kan dit water direct gebruikt worden. Bijvoorbeeld voor het schoonmaken in huis, het draaien van de vaatwasser of wasmachine of het nemen van een warme douche. Uw boiler hoeft op dit moment niets te doen! Dit bespaart uiteraard veel energie en hiermee kosten. U verdient de Solesta 2.0 binnen 6 tot 9 jaar volledig terug. Hiernaast is de zonneboiler ook opgenomen binnen de subsidieregeling ‘Investering Duurzame Energie’. U kunt voor het plaatsen van een zonneboiler dus een subsidie aanvragen en deze investering voor uzelf hiermee nog interessanter maken!

Contact

Hebt u interesse in een zonneboiler? Hebt u aanvullende vragen of opmerkingen? Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen van Kops Installatiebedrijf? Geen probleem! Onze medewerkers adviseren u graag over het plaatsen van een zonneboiler. Neem contact met ons op via: m.t.kops@hotmail.com. Liever telefonisch contact? Bel dan naar: 06 – 29 08 50 78.

Solesta zonneboiler Alkmaar