Kops Installatiebedrijf – Met aandacht wordt alles mooier!

Kops Installatiebedrijf werkt reeds meer dan 20 jaar als installateur aan cv-installaties, gasleidingen, waterleidingen, riolering, sanitair, verwarmingssystemen, zonneboilers en dakbedekking. Gevestigd te Alkmaar werken wij door het hele land!

Dankzij vele jaren aan ervaring hebben wij ons als installatiebedrijf een groot aantal werkzaamheden eigen gemaakt, en een hoge professionaliteitsstandaard ontwikkeld. Of het nu gaat om een kleine leidingreparatie of een groot project waarbij meerdere nieuwbouwwoningen van een verwarmingssysteem moeten worden voorzien, wij hanteren altijd dezelfde kwaliteits- en professionaliteitsstandaarden.

Installateur, aannemer en leverancier – Kops Installatiebedrijf schikt zich naar de behoefte van de klant!

Behalve professioneel installateur is Kops Installatiebedrijf ook aannemer en leverancier op het gebied van installatietechniek. Als aannemer zijn wij inzetbaar bij grote projecten, waarbij wij in opdracht loodgieterswerk, sanitair en andere installatiewerkzaamheden verzorgen.Ook degene die op zoek is naar een voordelige leverancier van installatiemateriaal is bij Kops Installatiebedrijf aan het juiste adres.

Wij leveren verschillende soorten installatiemateriaal tegen een zeer voordelige prijs.
Tevens beschikken wij over een uitgebreid netwerk van collega-installateurs met wie wij regelmatig samenwerken. Zo kunnen wij bij grote en/of complexe projecten met een goed op elkaar ingespeeld team aan installateurs klaar staan!

Duurzaamheid staat bij Kops Installatiebedrijf hoog in het vaandel.

Kops Installatiebedrijf is officiële leverancier en installateur van Solesta 2.0 zonneboilers, gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van zonneboilers. Zonneboilers helpen bij het besparen op de energierekening. Middels onze specialisatie in zonneboilers gaan wij mee met de tijd, bieden we onze klanten een betrouwbaar, modern en duurzaam product én dragen we ons steentje bij op de weg naar een duurzaam energienetwerk in Nederland. Kijk voor meer informatie over zonneboilers op onze pagina ‘Solesta Zonneboilers’!

Solar water heating system installed on wall or roof of house.