Onze diensten

Central Gas Heater Installer

Veelzijdig en vakbekwaam

Kops Installatiebedrijf staat klaar voor een breed scala aan installatiewerkzaamheden. Dankzij onze uitgebreide ervaring in de sector werken wij te allen tijden aan de hand van hoge kwaliteitsstandaarden. Wij voeren ons werk uit met aandacht, zodat de klant kan rekenen op een degelijk en solide eindresultaat, en wij verzekerd zijn van een tevreden klant.

Installatie, reparatie en onderhoud

Kops Installatiebedrijf is inzetbaar voor alle werkzaamheden omtrent leidingwerk, cv-ketels, boilers, Solesta 2.0 zonneboilers, verwarming en bitumen dakbedekkingen. Bent u op zoek naar een professionele installateur voor het installeren van uw nieuwe woning. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Maar ook wanneer u een vakman zoekt voor controle of reparatie van uw gasleidingen, ketel of afvoerleidingen staan wij voor u klaar. Wij werken in nieuwbouwwoningen, renovatiepanden, kluspanden en simpelweg bij u thuis!

cropped shot of male plumber repairing electric boiler in bathroom
Icon

Bespaar tot wel 70% van
uw gasverbruik met een zonneboiler

Kops Installatiebedrijf is een officiële leverancier en installateur van Solesta 2.0 zonneboilers. Wij leveren en installeren de Solesta 2.0 zonneboiler bij u thuis, overal in Nederland. Met een zonneboiler bespaart u op uw energiekosten!

Klik de link hier beneden om meer informatie te weten te komen.

Leverancier van installatiemateriaal tegen een voordelige prijs

Behalve professioneel installateur is Kops Installatiebedrijf ook een leverancier van allerlei soorten installatiematerialen. Van fittingen en leidingen tot sanitair, cv-ketels en op maat gesneden zink, wij leveren alle benodigde materialen voor uw installatie.

Dankzij onze eigen ervaring als installateur hebben wij toegang tot een uitgebreid netwerk aan leveranciers en groothandels en zijn wij bekend met de kwaliteit, bruikbaarheid en duurzaamheid van de verschillende producten op de markt. Iedereen die van plan is zelf aan de slag te gaan met installeren, bijvoorbeeld voor sanitair of riolering, kan bij ons terecht voor een goedkope levering van de benodigde materialen en professioneel advies over materiaal, gereedschap en gebruikswijze. Tevens selecteren wij enkel de beste producten van de markt, zodat onze klanten verzekerd zijn van kwaliteit wanneer ze bij ons kopen!

Sanitary engineering hoses
loodgieter